Dumma dammsugare :(

Hej hej!

Igår hade jag en underbart trevlig kväll med min vän Anna :)
Det började efter skolan då vi gick till affären och köpte lite mat och sen drog vi oss hemåt och lagade tacos. Detta satt vi ute och åt i solen på det nyihopsatta bordet precis utanför mig!! (Hur perfekt är inte det liksom? ;p) Jag hade även inhandlat lite härliga spanska jordgubbar som jag satt och smaskade på ^^

Efter en härlig måltid drog vi oss inåt och umgicks fram till 5 ungefär, då tog vi bussen in till stan och där stannade vi lite längre än planerat. Anna shoppade loss och jag köpte mig faktiskt ett linne som jag nog ska ha på mig ikväll. Innan vi åkte hem igen så gick vi till Gottegrisen och köpte smaskigt godis :)

Runt 7 var vi tillbaka på hemmet igen och sen vet jag inte vad vi gjorde, satt vid datorn, skrattade, snackade?
Haha, runt 9 iallafall så drog vi oss utåt till det där härliga bordet igen, vi myste till det med en värmeljus och tog ut vattenpipan. Där satt vi väl 1 ½ timme eller något sådant innan det började bli kallt och vi började bli på Little Britain-humör :D Så då gick vi inåt och tittade på Little Britain ett tag innan vi gick och la oss.

Vaknade ganska tidigt imorse, tog det lugnt och käkade frukost och sen blev det lite dans ute på gräsmattan och även här inne på rummet ;D Vid 9 ungefär så drog Anna hem till sig och sen dess har jag tagit en extra tupplur, tittat lite på Vänner, suttit vid datorn osv. Jag har gått och väntat på att få lite ork till att städa helt enkelt.

Och så för en stund sen kom orken, jag diskade allt vi använde igår, gick och torkade av lite möbler och även inne på toan och sådär, gick ut med sopor...aa ni fattar ;) Sen skulle jag göra det som jag inte har orkat göra på länge, länge, länge...nämligen dammsuga! Sist mitt rum dammsugades var när Anna lånade min lägenhet och det var i mitten av Mars...nu är det snart Maj och med tanke på storleken på mitt rum så kan ni ju tänka er att det kan behöva dammsugas nu? ;)

Iallafall så gick jag och skulle hämta dammsugaren (vi lånar en som finns här...) och när jag kommer dit så står inte helvetet där :@ Fyyyy vad sur jag blev, hade samlat en massa ork till att faktiskt dammsuga noga och ordentligt här inne och så finns det ingen dammsugare...usch :( Nu får vi väl se när den orken kommer tillbaka, förhoppningsvis på söndag när jag kommer tillbaka...Om nu dammsugaren är tillbaka då :O

Jaja, jag får väl vara nöjd med städningen jag gjort hittils iallafall.
Inte för att det syns någon direkt skillnad eftersom det är golvet som är värst :(

Nej, nu ska vi sluta sura för jag har en rolig dag framför mig känner jag! :)
Om ett tag så kommer Anna tillbaka och runt 5 åker vi till Linköping.
Vi ska till Emma på fest och jag tror det kan bli skitkul!
Det är ungefär samma folk där som var på festen i lördags och då hade vi ju det roligt så det blir nog bra.
Härligt att fira Valborg med vännerna, synd bara att inte Jenny kan vara med :/ <3

Vi får se om det blir någon mer bloggning idag, annars hörs vi imorgon :)
Nu ska jag nog ta mig ett bad, hihi ^^
Pusshej och trevlig Valborg! <3










Några bilder från gårdagen :)

Dansa bort dina agressioner...

Nu efter dansen känns faktiskt allt mycket bättre.
Var nog bra att åka dit och bara slippa tänka på en massa konstiga grejer som gör en bara helt konstig i huvudet liksom. Sen var det riktigt skönt idag, vi var bara 5 stycken och det gick riktigt bra för oss alla! Nu kommer det dock inte bli någon mer träning förrän om 2 veckor så måste verkligen försöka träna hemma, lite svårt utan rätt låt bara men det får gå ändå :)

Blev iallafall glad när jag fick höra att jag bara under den här lektionen hade blivit mycket bättre med koreografin, kanske berodde på mina agressioner...kanske ska bli arg innan uppvisningen så går det skiiiitbra ;) Hahaha. Hittade även en ny partner att dansa med då ingen av våra som vi har haft ska vara med på uppvisningen antagligen, och vi hade olika håll också så det blir perfa, och jag kan nästan 100 % garantera att hon kommer vara med på uppvisningen då hon har varit med på varenda lektion ;)

Aja, nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och försöka plugga.
Har väl pluggat totalt en halvtimme eller nåt, och jag som verkligen vill göra bra på det här provet då jag har fått MVG på de andra. Men jag ska göra mitt bästa! :)

Tror inte det var något mer att berätta just nu...
Längtar till morgondagen (efter skolan då...), tacos, godis, Little Britain, vattenpipa och Anna, kan inte bli en mer perfekt blandning. Mums på dig snygging och tack för att du förstår mig även om jag knappt vet vad jag snackar om själv x) <3

Pusshej! <3



Anna Bananfodral och jag under våran förra Little Britain-kväll ;) <3

Bad week.

Hellou.

Veckan har börjat skit, har varit irriterad och depp hela tiden typ.
Men men, sånt är livet. Har ingen direkt anledning till det heller, det är bara så jävla mycket i skolan just nu och allt är bara konstigt. Imorgon har jag prov i Småföretagande som jag inte har pluggat någonting på än och ikväll är det dans och dit ska jag visst ensam idag, inte så himla kul men känner att jag vill träna ordentligt till upvvisningen plus att jag måste köpa biljetter till pappa och sådär.

Men men, nu har ni anledningen till varför jag inte är så pepp på att blogga iaf :)
Hoppas på att bli på bättre humör de här lediga dagarna iallafall.
Imorgon ska jag och Anna ha Little Britain-kväll här på hemmet, vi ska göra tacos, köpa godis och ha det allmänt gött. Tror det kommer hjälpa ganska mycket då jag på något konstigt vis alltid blir på bra humör av den tjejen, vi är för jävla lika varandra ;p

På torsdag är det valborg och har inte direkt bestämt vad jag ska göra.
Kanske fest i Linköping, vi får se. På fredag blir det nog lugnt och på lördag åker jag och pappa ut till Mantorp och kollar på STCC-premiären, det är alltid kul, hoppas på fint väder!! :)

Aja, ska dra mig nu.
Hoppas alla andra mår bra iallafall! :)
Pusshej <3

Fest igår, sol idag ^^

Hellou :)

Igår var det som sagt fest som stog på schemat ;)
Jag, Jenny och Anna drog runt halv 5 in till stan för att käka innan festen. För min del blev den en baguette och för dom andra lite Donken. Sen tog vi spårvagnen till Haga där vi möttes upp av Tess, Elin & Josse.

Sen mötte vi upp Emma, Louise, Patrik och Akilles och gick sedan in till Elin.
Sen började mer och mer folk ramla in och det blev en (iallafall för mig ;p) hellyckad kväll med dans, prat, skratt, gråt och en massa pussar från alla glada tjejerna <3

Det blev dock en ganska tidig kväll, alla vi som skulle till hemmet drog hem runt halv 12 och sov ^^
Vaknade ganska tidigt idag också och idag har bara varit en riktig härlig dag!
Det har varit underbart väder och det har vi utnyttjat ^^
Vi har vart i affären och handlat och sen bara suttit ute på gräsmattan och käkat, skrattat, solat, snackat osv ;p

Aja, nu tror jag att jag och Josse snart skulle sola lite, eller jag ska iallafall ;)
Sen blir det nog lite vattenpipa och sånt där mys ikväll.
Det är ju egentligen min TV-kväll idag men den går att spela in och spara till imorgon för då är det bara skit på TV ;) Så nu ska jag dra mig, hoppas alla har haft en trevlig helg för det har jag ;D

Pusshej <3



Här har ni en bild från innan festen.
Jag var pepp och ny i håret ;)
Vad tycks? :)

Nyklippt och färg i håret..

Vart och klippte mig för ett tag sen.
Blev nöjd, har nu hellugg och sen klippte jag bort det slitna och sådär.
På vägen hem köpte jag hårfärg till min röda utväxt som jag sitter med nu, får hoppas det försvinner nu :P
Hos frissan passade jag även på att köpa "Oasis Dust It".
De senaste gångerna jag har varit där har dom i det i mitt hår och då har det varit volym och fluff hela dagen så tänkte att jag skulle köpa en egen liten burk, får se hur länge den räcker dock, det var ju inte det billigaste ;)

Aja, ska gå och tvätta ur färgen nu, håll tummarna för mig nu ^^
Pusshej <3

Blond utväxt? Nej, röööd...

Godmorgon :)

Blev inte en så lyckad kväll för mig igår.
Färgade ju som sagt håret som jag brukar, det skulle jag inte ha gjort.
Eftersom vi gjorde på det "vanliga" sättet så resulterade det i att håret fick jättefin färg, men min föredetta blonda utväxt blev istället typ röd, syns inte så bra här inne men jag kan ju tänka mig hur det kommer se ut i solljuset, typ lysande rött -.-

Pinsamt att gå till frissan med det också :/
Aja, efter frissan får jag springa till Hemköp och köpa en till hårfärg och bara färga utväxten med, har dock inte råd med samma jag köpte men det finns nog nåt billigare liknande tror jag ;p

Aja, vill iallafall vara fin i håret på festen -.-
Nu ska jag käka min frukost, skink-mackor och smoothie, gott ^^
Blir en runda på stan med mamma sen också..
Hörs sen!
Pusshej <3

Färgar håret...

Hej Hej :)

Är hemma i Linköping nu, har suttit och snackat med mamma och så har vi vart på Hemköp. Köpte hårfärg, sminkborttagning och Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake :D Mamma hade dessutom köpt Ben & Jerrys Cookie Dough så det blir mycket B & J:s till mig ikväll ;)

Just nu sitter jag iallafall med färg i håret, och det ser ut att bli ganska rött..
Jag som bara ville ha lite rödaktigt x)
Haha, aja.. vi får se hur det blir sen. Lämnade kameran på hemmet så ni får väl se imorrn ;p
Då kommer det ju vara nyklippt också, tror nog det lutar åt hellugg + ta bort allt slitet.
Kommer bli kort :(

Aja, nu ska jag dra mig.
Hörs senare eller imorrn!
Pusshej <3

Bajs-köket :O

Hellou.

Sitter och tar en paus från lite städande just nu.
Runt 5 åker jag hem till Linköping så ska väl vara duktig och diska, gå ut med sopor och sådär tills dess.
Tror dock jag skiter i att dammsuga, gör det på söndag eller nåt istället (a)

Aja, igår hade vi ju iallafall lite tjejkväll här ^^
Mysigt som alltid! Vi käkade pannkakor, solade solarium, rökte vattenpipa och pratade och skrattade lika mycket som vanligt! :) Vi hade även sms som hamnade hel-fel (för min del, jag litar aldrig mer på nummer jag får av Josse ;) Haha!) och sen efter att Josse hade dragit sig uppåt och Jenny, jag och Anna skulle baka kladdkaka.

Klockan var väl runt halv 11 då, kommer in i köket och det STINKER bajs :O
Alltså EXTREMT!! Det luktade seriöst lite halvt som ett utedass.
Usch, usch, usch!!

Aja, kladdkaka gjorde vi iallafall och när vi var klara med den så drog Jenny sig uppåt.
Anna och jag gick och la oss, men låg såklart och pratade en stund innan ^^

Idag i skolan har jag haft Guide & Informationsteknik och Djuretik.
Fick reda på mitt betyg från Stads-guidningen, jag fick iallafall VG så det gick ju inte såååå dåligt som jag trodde det hade gjort, men sämre än första guidningen... Redovisade även min intervju med mamma, den fick jag MVG på... Han sa att det märktes att jag hade varit väl förberedd och planerat mina frågor noga...Hmm?? ;p

Men men, nu är det iallafall HELG!
Skönt som fasiken!! Så ikväll blir det umgås med mamma, funderar också på att tvinga henne att färga mitt hår ^^ Haha ;p Sen imorgon bitti ska jag ju till frissan, får se vad jag hittar på då...

Sen åker jag tillbaka hit, för imorgon kväll är det ju fest!
Ska bli riktigt roligt, det kommer runt 20 st och jag känner / halvkänner nog mer än hälften så det ska verkligen bli skitkul! :D Nästan bara tjejer från skolan, mys mys ^^

Ska ta med kameran och ta en massa bilder! :)
Men nu ska jag dra mig och fortsätta städningen, diska lite maybe? ;p
Btw, skoldagen igår...har ETT ord för den, MUUUUUUUMS! ;p <3

Haha,
Pusshej! <3

Skrik & Panik-dagen ^^



Tja tja! :D

Har varit en riktigt härlig dag idag.
Skolan gick ganska fort, gjorde inte direkt någonting kändes det som ;p

Efter skolan har jag umgåtts med Josse nästan hela dagen.
Vi har gjort allt möjligt, snackat..vart i affären..rökt vattenpipa...kollat på TV...dansat ^^
En heltrevlig kväll och har så jäkla kul ihop med dig, Skrik & Panik...det är vi :D <3

Aja, har som sagt vart en skitkul dag.
Och efter att Josse berättade för mig att JAG kan skaka på rumpan så blev jag ännu mer pepp till festen på lördag, tror inte Elin läser min blogg men om du gör det så säger jag redan nu att Tack för att jag får komma, kommer nog blir skitkul!  :D

Ska snart dra mig mot sängen har jag tänkt, och imorgon blir det nog lite tjejkväll.
Anna ville sova över och laga lite mat och sådär, mys mys! <3
Men vi hörs imorgon!!
Pusshej <3

Bokföring...

Hej hej :)

Sitter i datasalen nu och har Småföretagande-lektion.
Vi fick testa på bokföring förra veckan och nu ska vi prova att lägga in det på datorn.
Skitkul verkligen...

Annars är det väl inte så mycket mer att säga.
I helgen blir det fest, en snygg tjej vid namn Elin ska ha fest och vi får komma ^^
Hihi, kan nog bli trevligt...ska även klippa mig i helgen, är sugen på förändring men vet inte vad?

Aja, nu ska vi visst börja ;)
Pusshej <3

It's a girl! :D



Igår åkte min klasskompis Johanna in till BB, 2 dagar för tidigt till och med.
Imorse fick jag reda på att hon har fått en flicka som heter Saga! :D
Grattis och lycka till!! <3
Hoppas att vi får träffa lillskiten snart också! :)

I'm back in buisness! :)

Hej hej, nu är jag tillbaka :)
Som ni kanske förstog så har det tagit slut mellan mig och Alex och det är fortfarande jobbigt...
Men tänkte börja blogga nu igen iallafall ^^

Vill först bara tacka alla mina underbara vänner som har ställt upp otroligt mycket för mig dom senaste dagarna, och mina otroliga föräldrar som stöttar mig. Ett speciellt tack till pappa som jag spenderade den här helgen hos, tack för stödet! <3 Jag älskar er alla otroligt mycket!!

Vad har hänt för nytt dom senaste dagarna då?
I helgen var jag och pappa och tittade lite i Tornby, fick då två par skor av pappa, det behövdes verkligen, så tack pappsi <3 I söndags tog jag det mest lugnt och tittade på TV och lite så innan jag åkte först till mamma och sen till Norrköping.

Sen har jag umgåtts med mina tjejer ganska mycket nu i veckan, igår var det dans...sista gången!! Men som tur är så har vi världens bästa lärare som låter oss träna med honom 2 extragånger gratis innan uppvisningen. Tack Markus! :D Det gick iallafall skapligt, men måste verkligen träna in slutet :/ Tror iallafall att uppvisningen kan bli ganska grym ^^

Igår i skolan hade vi lite praktiskt. Vi delades in i tre grupper och jag skulle ha om Utställning med smådjur. Så då fick vi lära oss lite hur domare dömer, rasstandarden hos kaniner, marsvin och chinchillor och sådär. I våran grupp delades vi in i 3 nya grupper, jag hamnade med Michelle och Rebecka och vi fick jobba med chinchillorna ^^

Vi fick dels testa på att hantera lite (första gången någonsin jag höll i en, duktig är jag ;D) och sen fick vi prova på att själva bedöma djuret efter rasstandarden och lite sådär. Var faktiskt ganska kul :)

Aja, nu måste jag sminka mig och lite sånt.
Hörs senare!!
Pusshej <3

Vad i...?!

Är det något fel på min design eller har det sett ut så i Internet Explorer sen jag ändrade designen? :O Allt är ju stora bokstäver, det ser ju hemskt ut!! Jag använder ju Firefox på min dator och nu sitter jag på pappas...har det blivit fel eller har det sett ut så hela tiden? :O

Hittar inget fel i stilmallen, sådär kan det ju inte se ut :/
Hjälp mig! :(

Update: Nu blev det här inlägget normalt, men dom under är likadana? :S Hjälp!!

Slut..

Jaha, så var det slut...
Vet inte riktigt vad jag känner, det är blandade känslor.
Det är iallafall otroligt jobbigt, för oss båda tror jag.
Så blir nog inte mycket bloggning på några dagar iallafall.
Men nu vet ni iallafall varför.
Tänker inte gå in på detaljer.
Aja, ha det bra allihopa, jag kommer tillbaka snart igen!

Pusshej <3

Äntligen klar!!

Hej hej!

Nu är min reptiluppgift äntligen klar, så jäkla skönt! ^^
Jag känner mig riktigt trött, då det blev ganska sent igår...
Så jag tror jag ska dra mig mot sängen och titta på lite TV nu.
Tänkte först bara visa er mitt snygga terrarium som jag målade i Paint...HAHAHAH ;)



Så snyggt verkligen, och så en inklistrad kungspyton på det ;) Haha, vad gör man inte för skolan? Hmm...det där stämmar inte alls men men ;D

Ha en bra kväll och sov så gott!
Pusshej <3

Hemmet is on FIIIIRE!! :O



Nej, det är det faktiskt inte, som tur är!!!
Det var bara någon idiot som brände maten så brandlarmet gick igång och brandkår fick komma osv.
Men lite småläskigt var det, man vet ju aldrig, det kan ju faktiskt brinna.
Josse var iallafall livrädd, som ni ser på bilden ;)

Men usch, tänk om det faktiskt hade börjat brinna, hemskt :/

Repti.net...

Hellou ;)

Hemkommen från stan för ett tag sen, nu är jag en sugen ägare av Ben & Jerrys ;)
Men jag har lovat mig själv att plugga lite innan, så ska plugga till 7 och sen mysa ner min i sängen med glassen och Vänner på tvn, dock tog jag en liten paus nu för jag upptäckte en smårolig grej ;)

Jag ska göra ett reptilarbete om kungspyton, dess terrarie och liknande.
Så jag surfade runt lite för att hitta lite information, gick in på Repti, en sida där min pojkvän är stammis ;)
Iallafall så sökte jag på kungspyton och gick in i en disskusionstråd.
Där hade nån kille skrivit lite länkar som tips till en annan om just kungspytonen och så klickade jag ut en som jag såg var svensk på namnet. När jag kommer in på sidan tycker jag den ser riktigt, riktigt bekant ut. Jag går till framsidan och inser då att det är min mammas gamla hemsida xD

Vi har ju nämligen haft en kungspyton och då hade min kära mamma översatt från en engelsk sida och den här sidan tipsade alltså en kille på forumet om, jag tyckte det var lite småroligt, att jag sitter och letar information och kommer in på min egna familjs gamla hemsida ;)

Så jag tänkte faktiskt kolla lite fakta där, det såg faktiskt riktigt bra ut så x)
Det fanns också en massa gamla bilder där, blir nog att spara lite på datan.
Aja, nu måste jag gå tillbaka till plugget ;)
Ha det bra!
Pusshej <3

Ben & Jerrys.

Hellou.

Har inte bloggat sen i tisdags nu men har inte riktigt haft lust :)
Igår firade vi iallafall Anna lite som fyllde i tisdags, hon fick sin födelsedagspresent (vattenpipa med tillbehör) och så satt vi ute i det fina vädret och sen åkte vi in till stan och käkade lite Mc Donalds och sådär ;) Framåt kvällen provkörde vi även hennes present samtidigt som vi snackade en massa skit och lyssnade på musik och sådär, en riktig tjejkväll, mysigt!!! :)

Sen drog Josse och Jenny upp till sig medan jag och Anna kollade lite youtube och sedan fixade ordning lite att äta. Sen satte vi på "Transformers", Anna hade inte sett den och jag som fullkomligt älskar den tvinga henne ganska fort ;) Dock hann vi inte se hela för vi var båda ganska trötta, Alex kom även förbi en liten stund :)

Imorse när vi vaknade (tröttare än vanligt...) så blev det fixa frukost, se en liten bit till av Transformers och sen dra till skolan, hade först Småföretagande..ganska segt och för en gångs skull även ganska svårt...fick dock se resultatet från provet, MVG ^^ Tyvär fick vi också reda på att det inte är säkert att Småföretagande B kursen kanske inte kommer starta upp i höst, vilket isåfall betyder inget UF för mig och Jenny. Det är för få som har valt det på individuellt val nämligen...Men inget är säkert än, så vi får se :)

Efter det hade vi Sällskapsdjur, pratade lite om fåglar och sådär, fick reda på provet, fick 3 poöng från VG så jag är nöjd :) Sen fick vi ett arbete som vi ska jobba hemma med, så jag och Anna gick hem till mig och käkade lite chips och såg slutet på Transformers och vet ni vad? :) Anna tyckte självklart om den lika mycket som mig, hihi :)

Då kanske jag har någon att gå och se tvåan med som jag såg IGÅR att den kommer ut den 24 Juni, blev helt överlycklig ^^



Jaja, nu ska jag dra in till stan med Jenny...vi ska köpa Ben & Jerrys (a)
Haha, vi hörs senare ;)

Snart daaans...

Hellou ^^

Börjar bli dålig på att blogga igen ;p

Aja, skolan idag var riktigt seg men sånt är livet...
Dock var jag övertrött i princip hela dagen så jag och Anna hade roligt åt det mesta..."Currykorv", Gubbens kulor, olika sorters fåglar, "Smaker...", m.m. xD Mycket skratt har det iallafall blivit ^^

Efter skolan umgicks jag lite med Alex och så kom Jenny och vi käkade lite tortillas med ost, gurka och jordnötter, gott var det!! :) Om ca en halvtimme ska vi iväg på dans och jag har inte tränat nåt sen sist, ajabaja (a) Måste sätta dvdn på inspelning innan jag åker också, idag är det ju tisdag och TV-kväll!!!

Ugly Betty & TVÅ avsnitt av DH, det får inte missas ;p
Men men, nu måste jag byta om och sådär, hörs sen eller imorrn ^^
Pusshej <3

GRATTIS ANNA :D

Idag fyller som sagt Anna 18 år ^^
Hihihi, och imorgon ska vi fira henne lite, vet dock inte hur, men men ;D
GRATTIS SÖTNOS <3
Du är bäst och jag älskar dig ^^



Och så var det dags för skola...

Godmorgon :)

Sitter här och har precis käkat frukost och tänkte gå o klä på mig o sminka mig o sådär nu..
Idag börjar skolan igen, känns väl lite sådär :P
Vi har inte direkt nåt att göra den här veckan (ovanligt...) men det känns självklart ändå segt ;p

Annars idag, det är ANNA BANANFODRALS FÖDELSEDAG!! :D
18 år blir tjejen, dock ska hon få ett eget inlägg här i bloggen efter skolan ;)

Ikväll är det även dans, måste träna lite på dansen efter skolan, har inte tränat nånting som man egentligen borde, speciellt när det har vart lov och inte dans på 2 veckor (a)

Aja, nu måste jag skynda mig lite ^^
Hörs senare!
Pusshej <3

TÄVLING!!! :)

Twilight-nörd som jag är så måste jag ju vara med i en tävling på en väldigt bra Twilight-blogg ^^
Jag hade helt glömt bort att slutdatumet var idag men när jag kom hem från mormor såg jag till min lycka att den avslutas klockan 9, alltså har jag 25 minuter på mig ;)

Iallafall, för er som är intresserade och fortfarande har tid, gå in HÄR och tävla om ett hemligt pris ^^

Tidigt kväll :)

Hej Hej :)

Skulle bara säga godnatt för måste snart dra mig mot sängen.
Eftersom jag ska gå till resecentrum imorrn så måste jag upp ganska tidigt.
Fast jag säger bara TACK GUD att jag skulle kolla så tåg och sådär gick som det skulle imorrn för precis när jag klickade bort rutan så såg jag att det stog nåt om förändringar...

Tydligen så är det banarbeten mellan Norrköping och Linghem så istället åker man buss mellan det, och bussen går 17 minuter tidigare än tåget, så om jag inte hade sett det idag hade jag förmodligen missat tåget, så som sagt..TACK GUD ;p

Just nu förklarar Alex för mig vilken väg som är lättast att gå till resecentrum för jag har aldrig gjort det innan ;) Men som sagt, ska dra mig mot sängen nu...vi hörs imorgon när jag kommer hem från mormor :)

Sov gott :)
Pusshej <3

TV-kväll.

Hellou.

Har varit en ganska slapp dag, inte orkar blogga direkt.
Har varit iväg på IKEA en stund och även kollat lite andra affärer.
På IKEA köptes det ljus, sugrör och lite godiiiis :)

Sen åkte vi hem och käkade, kycklingbitar och ris, gott och jag blev megamätt...
Sen packade jag ordning och fick skjuss av brorsan till Norrköping.
Vi delade upp "lite" grejer hos mamma som hon inte skulle ha, matgrejer typ.
Så hit fick jag med mig 2 olika sorters chips, ostbågar, jordnötter, ost, smör, leverpastej, taco-ost och tortillasbröd...
Just ja, delicatobollar också (a) Så det blir en massa goooa saker ikväll ^^

Perfekt till min TV-kväll, håller på att titta på OTH som visst har börjat nu efter reklamen, sen blir det Gossip Girl och så Wipe Out och Sanningens Ögonblick..de två senare är inte jätteintressanta bara lite kul TV liksom så kanska fixar lite tortillas då eller pluggar...borde nog plugga, eller så tittar jag på nån film x)

Imorgon ska jag ju som sagt till mormor, upptäckte dock nyss att det inte går några bussar så tidigt härifrån på morgonen så får gå till resecentrum, men det får gå ändå ;p Måste bara fundera ut vilken väg som går fortast....

Jaja, ha en bra kväll allihop!
Pusshej <3

Nu börjar jag bli pigg igen ;p

Godmorgon allihop ^^

Blev riktigt dålig bloggning igår, dels för det fina vädret och för att jag var så jäkla trött ;p

Igår hämtade iallafall Jimmy upp mig i Norrköping och sen åkte vi till Linköping och tornby där Jimmy shoppade lite. Jag vill också shoppa men min plånbok tillåter inte det förrän den 25:e ;) Sen åkte vi hem till mamma och tog det lugnt innan vi alla tre gick på en promenad runt Stångån, det var verkligen hur skönt som helst, kändes som sommar! :) Vi skulle käkat lite glass också men det blev aldrig så..tyvär ;p

Istället gick vi efteråt hem och käkade tortillas och när det gäller tortillas så är jag faktiskt lite vegeterian ;p
Jag äter tortillasen med ost, gurka och jordnötter och det är sååååååå gott!! :D
Då blir det ju också kall mat som passar i sommarvädret ^^

Efter maten gick mamma och jag ut och satte oss en stund till i solen och pratade och sådär.
Sen blev det inåt igen och glo lite på TV, somnade i soffan inte långt därefter och sen drog jag mig in till sängen istället och somnade väl runt halv 9 eller nåt sånt x)

Nu är jag vaken och behövde nog verkligen den där sömnen, det har ju blivit ganska sena nätter (för att vara mig...) dom senaste dagarna så ;p Idag blir det bara ta det lugnt, kanske gå ut och ta en glass med familjen eftersom det även idag skulle bli riktigt fint väder. Ikväll åker brorsan hem till sig igen och då skjussar han även mig till Norrköping med all min packning. Dock börjar jag ju inte skolan förrän på tisdag så imorgon åker jag från Norrköping igen och till mormor och morfar tillsammans med mamma. Där blir det lite släktträff och påskmat, och självklart paketlek ^^

Men men, nu ska jag springa och käka frukost ^^
Låter även som att brorsan kollar på "Skruva den som Beckham" där ute så kanske sätter mig och tittar lite på den jag med, det var riktigt länge sen jag såg den! :)

Ha en bra dag!
Pusshej <3

(skulle laddat upp lite bilder från igår men bluetooth:en på datorn ville inte funka :@)

Goooomorron ^^

Tja Tja ^^

Vaknade för en halvtimme sen eller nåt sånt.
Kvällen igår blev riktigt lyckad, dom flesta som var där tyckte det var att kasta pengar i sjön typ men Anna och jag hade iallafall kul och stannade tills 20 min innan dom stängde typ, då hade många många redan dragit, bla dom som vi var med så vi dansade runt där som galningar x)

Det var inte alls bra musik igår, det var väl det dåliga, så man fick ta chansen när det väl kom nåt vettigt ;)
Men som sagt, för mig och Anna blev det iallafall lyckat, det blir ju vad man gör det till som man brukar säga ;D

Om ett tag kommer brorsan och hämtar upp mig, sen ska vi åka till lite affärer innan vi åker hem till mamma.
Sen vet jag inte vad som händer...vad ska ni göra idag? :)
Ha det bra!
Pusshej <3

Några bilder från dansgolvet igår ;p
Och det är förövrigt inte enkelt att ta bilder samtidigt som man dansar...









Pepp!! :D

Tjaaaaaaaaaaaaaa!!

Nu är det snart dags, och jag känner mig sjukt pepp ^^
Jag känner mig riktigt snygg, och det är inte ofta ;)
Jag peppar med musik och jag är så jäkla sugen på att dansa nu, ska bli skitkul! :D
Hoppas Anna kommer snaaaaaaaart, ska bli massa kul att träffa henne igen också, inte träffat henne på en vecka och hon är så gooo den tjejen och jag trivs så bra med henne så det ska bli göttilött att träffa henne :D

Sen vill jag bara skriva att Alex, jag älskar dig så otroligt mycket och du är helt underbar!
Nu hoppas vi, <3


Vad ska ni göra ikväll då? :D
Hihih, ha det suuuuper!
Pusshej <3



Som sagt, pepppppp :D


Borgen ikväll ^^

Tjaaaaa ^^

Förlåt för min dåliga bloggning idag, får blogga lite extra i helgen istället ;)
Jag blev så sur förrut när jag kollade kommentarer och sådär.
För jag mobilbloggade 2 ggr igår men inget av det har kommit fram, så surt :(

Aja, iallafall så slutade det med att vi kunde gå på gymnasiefest igår, dock blev det på Harrys istället för Hugos.
Vi skulle ju först inte gått dit eftersom vi inte kunde komma hem isåf, men så fick vi reda på att Benny kunde skjussa hem oss vid 1 så då löste det sig ju. Dock var vi redan inne i stan när vi fick reda på det för vi hade tänkt att ta en fika eller liknande.

Det var ingen idé att åka hem till Josse för det skulle vara som att åka hem och vända eftersom bussarna inte går så jättebra. Så istället fick vi vara kvar i stan från kl 6 ;p Så vi gick runt lite, bla till Josses farmor ;D

Iallafall runt kvart i 11 var vi inne på Harrys tillsammans med några av Josses kompisar, sen under kvällen blev det mycket dans och sådär och sen runt 20 i 1 drog vi därifrån, båda helt slut typ ;p Vi blev upphämtade och sen åkte vi hem och sov. Jag hade ju mina nya brallor på mig, som är väldigt tajta som sagt så idag är mina höfter något misshandlade ;p Dessutom blev jag trampad på hälsenan 2 ggr på dansgolvet igår så min häl gör ont den också...

Men ikväll blir det ju gymnasiefest igen, denna gången i Norrköping i Borgen som ligger precis där jag bor typ.
Så runt 9 kommer Anna hit och sen drar vi dit tillsammans och möter upp hennes kompisar.
Sen efter så följer Anna med mig hit och soooover ^^
Idag ska jag dock ha leggings på mig, mina höfter klarar inte av några jeans alls just nu ;)

Vi hörs senare! :)
Pusshej <3
Här kommer ett par bilder från gårdagen:



Flum-bild x)



I väntan på Harrys ;p
Blev inga bilder där inne, hade ingenstans att lägga kameran ;)


Snart drar jag! :)

Hello.

Ska snart käka och sen drar jag till Josse.
Blir dock ingen gymnasiefest utan istället ska vi åka och fika är det tänkt :)
Bara ha lite myskväll och sådär. Kommer även sova där inatt så blir nog ingen bloggning.
Tänkte bara visa upp mig lite i dom nya brallorna som jag har på mig idag :)
Vi hörs imorgon!
Ha en bra kväll allihop.
Pusshej <3



Inte så jättebra bild i spegeln, men men :)



Hahaa ;p

Hahahahha



Vilken sexbomb alltså, nya Star Wars-filmen det här kanske? ;)

Shopping i Malmö.

Hello :)

Eftersom det inte händer något i mitt ointressanta liv som jag kan blogga om så får jag hitta på annat istället ;p
Så tänkte att jag kunde visa det jag köpte i Malmö, och fick!! :)
Jag fick ju byxorna av Alex, riktigt tajta är dom vilket är ovanligt för mig att hitta ;)
Dock är dom ganska svåra att få på då också, men det går!!

Sen köpte jag även en grå öhonskugga, 2 ljuslyktor, stiftpennor och en grej som ska göra naglarna blanka och fina, får se om det funkar. Dom här smågrejerna köpte jag på en liten affär som hette Tiger, Alex familj kände tydligen ägarna. Iallafall så var allt jättebilligt så det jag köpte gick på 50 kr totalt, mums på det säger jag bara! Jag gillar billigt ;)





Har pratat lite med Josse också och hon kände sig lite nere pga olika saker.
Iallafall så bestämdes det helt plötsligt att jag skulle komma till henne i Motala ikväll och gå på Hugos eller Harrys för dom hade gymnasiekväll typ ;p Så om allt går bra för pappa så drar jag dit ikväll, ska försöka ta lite bilder och lägga upp i bloggen då ;)

Även imorgon ska jag på gymnasiefest fast i Norrköping och tillsammans med Anna och hennes kompisar. Lite halvnervöst då jag inte kommer känna någon mer än Anna men det går nog bra. Mamma ska ha fest här hemma imorrn och då ville jag bort så då drar jag dit ;)

Men men, nu måste jag packa lite skit till pappsen.
Vi hörs sen! 
Pusshej <3

Morsning Korsning!

Godmorgon mina vänner :)

Somnade ganska så fort igår efter mitt godnatt - inlägg så jag var verkligen trött alltså..
Brukar annars ta ett tag innan jag somnar och jag brukar behöva göra något innan t.ex. titta på TV, läsa någon bok eller liknande. Men nu somnade jag som en stock utan allt det ;)

Förövrigt så drömde jag att jag träffade på Stina-Lee i en lekpark och började snacka med henne x)
Hon var lika trevlig i drömmen som hon verkar vara på bloggen ;)
Jag håller på att läsa igenom hennes blogg som jag gör med alla bloggar jag börjar på (tvångstankar) så det tar sin lilla tid, jag ska alldeles strax börja på år 2008, den där tjejen har bloggat ett tag, men jag älskar hennes blogg! :)

Idag har jag inga speciella planer direkt.
Ska åka till pappa och vara där tills imorrn iallafall.
Sen har jag tänkt att göra ett arbete till skolan om reptiler och deras terrarium.
Så ska då skriva om kungspytonen, vad den behöver och sen även skissa ett terrarium..
Hmm, vi får väl se hur det går x) Jag och måla saker går inte sådär jättebra ihop, har aldrig varit duktig på det ;p

Jag tycker iallafall att reptiler är väldigt fina och fascinerande djur och vi har haft både majsormar och kungspyton här hemma. Jag hade en egen majsorm som hette Kajsa och min bror en som hette Snokas ^^ Sen skaffade även mamma kungspytonen Regina. Kungspytonar gillar jag riktigt mycket, dom är lugna ormar som inte blir allt för stora och så är dom dessutom otroligt fina! :)

Jaja, nu ska jag dra mig, kika på bloggar och bdb och sådär.
Vad har ni för planer idag? :)
Hörs sen!
Pusshej <3



Fina Regina! :)


Godnatt! :)

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, är trött som saten ;p
Hoppas iallafall att alla har haft en bra dag så hörs vi imorgon!
Sov gott, pusshej <3

Jäklarns :/



Fan också :/
Aja, silver är inte helt fel det heller :)
Bra jobbat!!

Aerosmith feat. Christina Milian



Det här uppträdandet är med i filmen Be Cool.
Det är Aerosmith tillsammans med Christina Milian i låten "Cryin'" och jag ÄLSKAR den, jag tycker den är ännu bättre än orginalet. Filmen är också riktigt bra för den delen... nu blev jag sugen på att se den, får göra det imorrn till frukosten eller nåt ;)

Din Sko, 349 kr.





Så gudomligt snygga.
Skulle vara perfekta till min födelsedag, nackdelen är väl att jag inte skulle kunna gå i dom? ;p
9 cm klack..det funkar nog tyvär inte för mig :/
Men såååå underbara, både i svart och vitt, en underbar dröm :')

I'm back ^^

Hej hej :)

Nu är jag hemma i Linköping igen, har vart det i sisådär 2 timmar men ville käka lite och sådär innan jag satte mig här ;p Det har iallafall varit trevligt nere i Skåne, har som sagt varit på stan och på Alex jobb och sen bara umgåtts och sådär. Men det är ändå skönt att vara hemma igen, borta bra men hemma bäst ;)

Ikväll händer det iallafall ingenting speciellt, ska bara ta det lugnt, sitta här och ta igen lite som jag har missat och sådär.
Mamma har även tipsat mig om ett sommarjobb som kan innebära mycket pengar om jag lyckas få det. De tar dock bara emot 4 personer men ska försöka iallafall. Så vi får hoppas...tänker inte säga vad det är för då kanske någon annan försöker sno det ;)

Aja, jag hör nog av mig senare..hittade ett par GÖRSNYGGA skor som jag vill ha i sommar på min födelsedag..ska se om jag hittar nån bild som jag kan lägga upp här ;) Men som sagt, hörs senare!!
Har ni haft det bra under dom här dagarna föresten? :)
Pusshej <3

Btw, här är fågelattacken på film, scaaary shit ;)


Fågelattack.

Hej Hej :)

Fick chans att skriva ett litet blogginlägg idag också ;)
Idag har vi varit på stan och kollat. Köpte lite smått och gott och älsklingen köpte ett par gråa byxor till mig också, 75 spänn...niiice :D

Efter att ha haft en mysig runda på stan så gick vi även en runda till Alex jobb ^^
Där tittade vi på lite djur och hälsade på lite fåglar och sådär...
Och så har de en Alba-Kakadua som vi kan kalla för R.
Hon är väldigt förtjust i Alex och ser honom nästan som sin partner.
Så när jag är i närheten så räknas jag i hennes ögon som en konkurrent...
Iallafall så myste Alex lite med henne och sådär och jag tyckte det var gulligt och började filma.
Mitt i allt så ANFALLER HON MIG!!! Den jäkla fågeln flyger rakt på mig och börjar riva mig i ansiktet :(
Jag börjar skrika och sen tar Alex bort henne och sätter in henne i buren igen...

Jag blev dock inte så skadad, har bara ett synligt rivmärke under munnen (som fortfarande gör ont för den delen...) men inget mer. Jag kände när hon attackerade att hon rev mig i pannan och så också men det syns som tur är inte..
Det roliga med det här nu då...attacken kom såklart med på film ;)
Så tänkte lägga upp den på youtube när jag kommer hem så kan ni få se ;)

Aja, sen åkte vi tillbaka till Alex och käkade och sådär.
Sen spelade jag lite Mario Kart mot hans pappa och nu sitter jag och tittar på hockeyn :)
Imorgon åker jag hem, så vi hörs då! :)
Pusshej <3

Malmö :)

Hej Hej!

Fick chansen till en dator nu så blir ett litet inlägg, dock utan bilder ;p
Är ju i Malmö hos Alex nu :) <3
Vi kom inte hit förrän runt halv 1 inatt så vi sov ganska länge imorse.
Har iallafall varit lite på stan och sådär idag.
Även varit på Nordens största djuraffär, där vi fick vittna Alex chef köpa upp halva reptilavdelningen typ ;)
Haha...

Aja, nu har vi precis käkat...förrut så hittade jag även en av Alex leopardgeckos som tydligen hade varit borta i några månader, tjock och söt var den ^^

Men men, nu ska jag läsa lite bloggar och sånt där.
Imorgon blir det stan igen och en sväng förbi Alex jobb.
Ska försöka blogga nån gång imorrn också ;)
Ha det bra!!
Pusshej <3

Proppmätt!!!!

Hej Hej.

Kom precis hem från farmor och det känns som att jag måste rulla för att ta mig fram ;p
Som vanligt hos Farmor så blir det en massa att äta, och jag som inte ens var hungrig när jag kom dit...
Är iallafall totalt proppmätt nu efter att ha ätit potatisgratäng och fläskfilé, paj och vaniljsås och tårta på ca 3 ½ timme, brukar man inte säga ett mål var tredje timme? ;)

Aja, annars var det iallafall trevligt.
Träffa Farmor och den delen av släkten.
Kusiner och kusinbarn och sånt där.
Det nyaste tillskottet Urban som kom förra året nån gång är ju faktiskt ganska söt, sen vet jag inte riktigt vad jag tycker om namnet men söt är han iallafall, och tjockis är han ^^ En gullunge helt enkelt!

Nu ska jag vila bort maten, sen gå och panta lite flaskor och sen baka ett par kladdkakor.
Runt 7 nån gång skulle Alex och dom komma, då blir det lite fika och sen åker jag med dom till Malmö :)
Kommer hem på Onsdag igen, lär inte bli så mkt bloggning men ska försöka blogga lite iallafall ;)
Vi hörs nog senare innan jag åker!!
Pusshej <3



Söta Farmor fixar med blommor ^^



Pappsen ;p

Faarmooor ^^

Hej Hej!! :)

Nu har jag precis packat lite till ikväll, dammsugat lite i lägenheten och nu sitter jag här och väntar på pappa ;p
Ska åka till Farmor och fira henne som sagt, blir nog lite mysigt sisådär ^^
Man får ju ta vara på tiden man har kvar <3

Aja, har väl inte sådär jättemycket mer att säga just nu.
Vi hörs senare!! :)
Pusshej <3

Sol & Bad.

Vill hitta någon snygg bikini till i sommar...
Vad tycker ni om dessa? :)

     

Från Asos
Favoriten är nog den andra, så grymt snygg!!

     

Från H&M
Favoriten är den första, riktigt snygg men vet inte om den skulle passa mig så bra, blir inte så solbränd om somrarna :/

     

Från Halens
Favoriten här blir nog den första eller sista, svårt att välja ^^


Födelsedagsönskningar.

Godmorgon :)

Har ni sovit gott?
Det har jag, somnade typ direkt igår, skittrött var jag, fattar dock inte varför ;p

Vaknade upp och började tänka på min 18-årsdag.
Mamma och jag pratade lite om den och jag längtar verkligen.
Det jobbiga är bara att jag kommer på så mycket som jag skulle vilja ha x)
Nu imorse kom jag på en perfekt present med lite inspiration från något mamma sa igår ;p

Nämligen att jag, på min födelsedag, får gå och klippa, färga och styla håret hos frisör.
Sedan även bli sminkad på exempelvis Make Up Store.
Och sen skulle jag vilja ha en riktigt snygg födelsedagsklänning ^^
För när jag fyller 18, då smäller det ;p
Jag fyller på en lördag mitt i sommaren, så då blir det förfest hemma hos mig (mammas lägenhet eftersom vi bor mitt i stan) och sen ut på krogen! :D Dessutom har alla som jag vill ha med på min födelsedag fyllt 18 så ni får se till att komma då!! Ni vet nog vilka ni är ;) <3

Men iallafall, då skulle jag vilja ha en riktigt snygg klänning...
Någon fin på Asos ^^
Och så ett par riktigt snygga skor till!!! :)

Här är några klänningar, riktigt fina!! <3

       
   

Sleep tight ^^

Nu ska en väldigt trött Sofie gå och lägga sig ;p
Känns som jag ska somna när som alltså..
Imorgon ska jag förmodligen till min kära Farmor och hälsa på för hon fyller år.
På kvällen kommer även Alex med familj hit och fikar, sen åker jag med dom ner till Malmö ^^
Men som sagt, nu ska jag sova.
Vi hörs imorgon!!
Pusshej <3



Marley & Me <3



Mamma och jag såg precis den här filmen..
Den var faktiskt otroligt bra!
Jag hade väntat mig en töntig familjefilm eller något liknande men inte det!
Den hade verkligen allting, en perfekt mysfilm var det.
Den var rolig, den var romantisk och framförallt sorglig.
Mamma blev chockad över hur mycket jag grät, för det brukar bara vara hon som gråter men jag satt verkligen och tjöt. Och nu kan jag inte sluta tänka på filmen...

Den rekommenderas starkt, se den helt enkelt! :)

Ljud på YouTube?!

Jag märkte nu att när jag ska titta på videoklipp på t.ex. youtube eller MTV:s hemsida så funkar inte ljudet?!
Ljudet är på och allt och det funkar på datorn, alltså lyssna på musik, msn-ljud och allt sånt.
Någon som vet vad det kan bero på att det inte funkar på videos..?
Vill gärna veta, är ganska så irriterande ;)

Update: Det funkar nu, och nu ska jag och mamma titta på film ^^

Sommar & Glass med mamma ^^

Hej hej :)

Kom precis hem från stan med mamma ^^
Vi gick och käkade pizza på Five Tastes, dock inte på uteservering för det var fullt på alla uteserveringar och på Five Tastes hade dom ingen tyvär :/

Istället gick vi efter våran lunch och köpte glass (till mig iallafall...) och satte oss vid St Lars kyrkan på en bänk och solade. Satt säkert där en timme eller nåt kändes det som, pratade och hade det skönt ^^ Glassen blev Ben & Jerrys: Cookie Dough, jag har hört så många säga att den är så himla god och folk har bloggat om den så jag var tvungen att testa! Och jag förstår vad folket menar, den var riktigt god!! Dock blev man törstig efteråt och nästan lite illamående, som när man äter för mkt vanlig kakdeg xD

Så nu har jag förlorat min "Ben & Jerrys-oskuld" ;) Haha.
Här kommer lite bilder från eftermiddagen.
Nu ska mamma och jag ut och sätta oss lite till i solen.
See you later ;p
Pusshej <3











Jag lever ^^

Nu är jag tillbaka från tandläkaren ;p
Det gick faktiskt bra, visst att jag hade lite början till hål och sådär men inga riktiga ;)

Såg även på röntgen att en visdomstand har börjat växa... dock inte så det syns än men den är påväg, jag vill inte ha visdomständer x) Jag vill inte behöva ha ont och vara tvungen att dra ut nåt..har aldrig dragit ut någon tand, förutom en som hade varit jättelös i ett år för jag enivisades med att säga "men den är lös, den kommer nog snart av...", sen när jag hade sagt så ett x antal gånger till tandläkaren så drog dom ut den istället...Men det gjorde nog inte lika ont som en "riktig" gör ;p

Det var iallafall jätte, jättevarmt ute nu!
Det var till och med för varmt för att ha skinnjackan på, kändes som sommar, skönt som fan! :)
Dock lite surt för mig när jag kom hem och höll på att törsta ihjäl men får varken äta eller dricka på en timme för att jag fick flour i munnen, surt! Så nu sitter jag här törstig och börjar dessutom bli hungrig.

Aja, blir pizza eller liknande på stan med mamma sen iallafall, på uteservering, gött ^^
Vad ska ni göra idag när det är så härligt väder? :)
Pusshej <3



Småsur och törstig efter tandläkarbesök ;p

Ready for the dentist ;p

Tjenixen ^^

Snart är det alltså dags för tandläkaren, ska vara där om ca 35 min.
Fram tills nu har jag suttit här framför datorn, hängt lite tvätt, duschat och fixat ordning mig och sådär ;p
Bjuder på några ego-bilder innan jag sticker så hörs vi senare :)

Pusshej <3








Mischa Barton <3





Hennes hår är så himla fint!
Skulle vilja fixa mitt hår, skulle vilja ändra färg på det men dock hos frisören.
Har alltid gjort själv och det blir ju oftast inte riktigt som man har tänkt sig.
Så skulle så gärna vilja färga och klippa håret hos frissan.

Jag älskar dom här färgerna. Den första med typ ljusa slingor i överhåret och sen ganska mörkt underhår, det skulle jag vilja testa. Jag har inte varit blond sen i 7:an typ, dock tror jag inte att jag skulle passa så bra som blondin men kanske nåt sånt. Att man bara har ljusare överhår och mörkt underhår, skitsnyggt är det iallafall! :)

Den andra frisyren älskar jag också. Jag har ju provat på lite olika rödaktiga färger och faktiskt trivts riktigt bra med det. Dock har jag alltid ändrat mig efter ett tag. Men färgen som Mischa har här tycker jag är grymt snygg och tror jag skulle passa i något liknande. Men som sagt, skulle ju vilja göra hos frisör då det är ganska svårt att få det att bli som man vill när man gör det själv...

Tandläkaren...

Godmorgon :)

Vaknade upp för någon timme sen eller nåt med en fruktansvärd huvudvärk.
Jag gick upp och satte igång en tvättmaskin och tog en huvudvärkstablett.
Nu sitter jag här och ska käka frukost och läsa lite bloggar.

Vid 1 ungefär ska jag till tandläkaren...jag vill inte :/
Det är bara en vanlig koll men jag vet att dom kommer säga att jag är dålig och att jag har hål för det får jag alltid höra. Det spelar ingen roll om jag gör som dom säger att jag ska göra, mina tänder vill helt enkelt att jag ska må dåligt ;p

Aja, sen ska iallafall jag och mamma ta en runda på stan, om det är fint väder (har inte kollat ut än..) ska vi sätta oss på någon uteservering och prata och titta på folk, det är kul ^^

Men nu ska jag äta min frukost..
Vi hörs sen! :)
Pusshej <3

Godnatt.

Hej hej.

Ville bara säga godnatt, HV vann inte idag :/
Men det kommer ju fler matcher :)
Har även spenderat kvällen med att prata med mamma om allt mellan himmel och jord.
Trevligt :)

Ska som sagt gå och lägga mig nu..
Sov gott allihopa, det ska jag försöka med.
Ska dock till tandläkaren imorrn :S
Pusshej <3

JUST JA!!!

Glömde helt bort att berätta...
Min kamera låg här hemma så nu vet jag äntligen vart den är, det känns sköööönt ^^
Sen kan jag ju ta lite vettigare bilder också, det är ju en fördel ;)



My baaaby ^^

Yeeay, Spotify ^^

Hej hej :)

Nu är jag hemma i Linköping, är ganska skönt faktiskt, träffa mamma lite och sådär :)
Fick skjuts från Norrköping av pappa också så fick jag träffa honom också, ska till honom när jag har kommit hem från Skåne nästa vecka också har jag tänkt.

Sen jag kom hem har jag käkat lite, gett de små missarna några presenter, fixat Annas födelsedagspresent och så har jag och mamma fixat Spotify till mig! :) I'm happy, happy, happy! Hon har ju haft det ett tag och så har jag pratat om att jag också ville ha det, speciellt nu med den nya lagen och sådär...

Iallafall så kom mamma då på att eftersom hon inte lyssnar så ofta på Spotify så kan vi ändra lösenordet så vi kan dela på hennes Spotify, så vi kör på samma användare. Så nu är Spotify installerat på min dator...gött :D Så blir väl att sitta här hela kvällen och fixa en massa spellistor ;)

Ska glo på hockey också, HV är ju i final så måste ju kolla finalmatcherna...hehe (a)
Vad gör ni ikväll? :)
Pusshej <3



Gött! :D

Och så var det lov :)

Hej Hej ^^

Är hemma från skolan nu, känns som en evighet sen imorse fast samtidigt känns det som att det har gått fort? Aja..

Guidningen började väl runt halv 9 eller nåt sånt och jag tror det gick skapligt för mig och Johanna iallafall. Var faktiskt inte ett dugg nervös när jag stog där och pratade, eller lite kanske men absolut inte som det brukar vara. Dock tror jag att jag snacka på lite för fort och inte pausade och sådär så vi får väl se hur det går..

Vi kom tillbaka till skolan runt 10 i 12, kalla som idioter!!
Vi gick ju ca 7 km under guidningen och det var så jäkla kallt, jag som trodde det skulle bli bra väder idag, det trodde alla. Fast det börjar ju komma nu när man har slutat skolan istället... Iallafall så var det skitkallt så är fortfarande inte riktigt uppvärmd, sitter med jackan på nu för det blir kallt annars xD

Nu ska jag bara ta det lugnt, packa och städa lite tills pappa kommer och hämtar mig. Han kommer väl runt halv 5 eller nåt sånt där, tror jag ska krypa ner i sängen och värma upp mig lite ^^

Ha det bra!
Pusshej <3



En bild från fikarasten på Kuriosa här i Norrköping, från guidningen :)
Jenny & en suddig Michelle ;p

Guidning...nervöst :S

Hej hej!

Nu är det inte långt kvar till guidningen och jag är nervös, det känns som jag kan det ganska bra men samtidigt inte. Tack gode gud för stolpmanuset alltså x) Det värsta är att Johanna och jag är runt mitten nånstans så man får ju vänta ett tag innan det är dags och det kommer bli jättejobbigt.

Dock är jag lite stressad nu för jag måste sminka mig och sådär...
Men jag hör av mig så fort jag kommer hem från skolan och berättar hur det har gått ;p
Ha en bra fredag allihop!!
Pusshej <3

Kväller ^^

Hej hej ^^

Nu börjar det närma sig lite läggdags...ska bli skönt att sova ^^
Dock blir det nog lite ensamt eftersom Alex inte ska sova här...men jag har ju iallafall Anna nedanför mig :)

Dagen har varit trevligt. Mys ute på gräsmattan med plugg, fixat mat, rökt lite vattenpipa framåt kvällen, mycket skratt och sånt där trevligt ^^

Var ju även på köksmöte och pratade om det här med Hund och det där.
Och det var ju det att våran del ska bli hund-delen. Vissa kommer nog ha få kvar sina rum och vissa kommer få flytta. För mig spelar det inte sådär jättestor roll eftersom jag ändå inte direkt känner någon i mitt kök förutom Erik. Dock har JAG första tjing av alla i mitt kök på rum, sug på den ni ;)

Jag är den enda i köket som börjar trean på Himmelstalund nästa termin och pga det så har jag förstavalet på rum x) Tyckte jag var lite sisådär småroligt ^^ Men jag ska nog som sagt byta rum :)

Jaja, nu ska jag plugga lite till på mitt manus och sen blir det nog att gå till sängs.
Sista dagen imorgon och sen är det loooov.
På söndag ska jag åka med Alex hem till honom i Malmö! :)
Ha en bra kväll!
Pusshej <3

Reptilhantering & Glass :)

Hej hej :)

Dagen blev som jag trodde ganska seg, men rolig också :)
Reptilhanteringen var iallafall kul.

Provade bland annat att hålla kungsboa, vattenagam, halsbandsleguan och sen provade jag på att fixera en majsorm också. Just ja, groda höll jag också i, sen fick vi se prakthornspaddan bli stressad och "läcka" xD Det var kul...typ ;p

Efter skolan så gick jag och Anna och handlade på Willys (köpte glass, mums mums mums!!) och nu ska vi ut och plugga i solen, mysigt! :)
Imorgon är det guidning som gäller så ska plugga på mitt manus, nöta in det...
Har prestationsångest inför imorgon alltså, läraren verkar verkligen tycka att jag är helt jättebra på det här eller nåt. Idag gick vi för att visa honom vårat manus och så skulle jag även kolla hur det hade gått på mitt prov. När vi visade manuset sa han typ "Det var jätte, jättebra...som vanligt!" sa han och tittade på mig xD Vaddå som vanligt? Har gjort ett manus innan ;p Sen hade jag fått ett starkt VG på provet och det tyckte han också var skitbra typ...

Det är klart jag blir glad när jag får höra sånt men det blir samtidigt lite jobbigt...vi får hoppas att det går lika bra imorgon som förra gången bara...

Aja, ni får lite bilder från min dag ;p
Vi hörs senare!
Pusshej <3











Godmorgon! :)

Hej hej!

Inte riktigt lika strålande väder idag som igår men sålänge det inte kommer snö eller liknande så är jag nöjd ;)
Idag känns på nått sätt som att det kommer bli en seg dag, vet dock inte varför... men men ;p
Har först Småföretagande där det blir jobba, jobba, jobba fort eftersom det vi skulle gjort igår inte blev helt klart.
Sen har vi Sällskapsdjur resten av dagen, i eftermiddag blir det även reptilhantering vilket kan bli trevligt men men.

Efter skolan ska nog Anna vara här och sen sova över iallafall! :)
Måste plugga på manuset till imorrn, jag har inte riktigt fattat det än men vi har ju guidning imorrn... :S
Det är även möte i köket ikväll om Hund-inriktningen. Dock vet jag redan vad som ska sägas.
Att vi i A1 inte kommer få ha kvar våra rum, dock ska vi få första tjing till nästa termin på nya rum eftersom vi blir "utslängda"...så jag ska säga att jag vill ha nått som ligger på undervåningen och i mitten..för där är det mest sol (a)

Aja, hörs senare!!
Pusshej <3

Kvällspromenad & Milkshake ^^

Hej hej! :)

Har varit en mysig kväll också ^^
Jenny kom hit runt 5-6 eller nåt sånt kanske?
Båda var skitsega och orkade inte göra nånting, Jenny låg och halvsov och jag satt här framför datorn x)
Sen började jag titta på Den Rätte För Rosing från igår som jag hade spelat in och då vaknade Jenny till liv också ;)
Vi tyckte så jäkla synd om Egill, dom var ju så elaka mot honom efter att Linda hade valt Hugo, fyfan alltså...
Han skulle iallafall ha vunnit, även om det inte blev något mellan Linda & Hugo efteråt så skulle Egill vunnit..tycker vi (a)



Aja, iallafall så dracks det smoothie i programmet och både Jenny och jag blev sugna på det, speciellt eftersom jag fick en mixer för inte alls länge sen som vi inte hade provat än. Så då tog vi oss en kvällspromenad till Willys, handlade glass, frysta jordgubbar, banan och mjölk (och så lite godis....) och gick hem igen och gjorde milkshake (det är ju nästan likadant som smoothies ;D) och tittade på Desperate Housewives...mysiiiigt var det! :D









Nu har jag tänkt att vara lite duktig och diska lite...
Sen hoppas jag på att älsklingen kommer hem snart, gissar på att han är i lokalen som vanligt ;p
Vill träffa honom innan jag blir allt för trött och somnar för då är jag alltid på så dåligt humör om jag blir väckt... x)
Jaja, kommer nog inte blogga mer ikväll så GODNATT! :)
Sov så gott.
Pusshej <3

Våååår, Våååår :D

Hej hej :)

2 lektioner i skolan idag, ganska slappt.
Skrev lite vad vi ska ha för projekt sen i trean som skolan ska godkänna typ.
Sen hade vi Småföretagande där vi gjorde lite frågor och sånt bara.
Lämnade även in ett CV till Djurhuset idag, får se vad som händer, känns dock inte som att jag har så stor chans eftersom det inte är samma djurvårdare kvar som det var när jag hade praktik så dom vet ju inte riktigt hur jag jobbar och sådär. Men vi får se :)

Efter skolan har jag och Jenny suttit ute i solen och pluggat och solat, käkat och rökt lite vattenpipa. Vi hade även haft lite sällskap av både Tess och Erik. En helmysig eftermiddag har det varit ^^ Dock lyckades jag få ett litet brännhål i ett täcke, men skitsamma för det är inte det täcker jag använder ändå ;) Nu sitter jag här och gör ingenting typ. Borde egentligen städa, iallafall diska!! Får göra det sen...

Vad tycker alla om den nya designen då?
Bättre eller sämre än den jag hade innan? :)

Jag tycker iallafall om den, men ska fixa till ganska mycket mer när jag orkar har jag tänkt.
Den känns lite mer vårig och dessutom är det skönt med nåt nytt, den förra har jag haft sen jag startade bloggen tror jag ;)
Men aja, nu ska jag kolla in lite bloggar och sen umgås med Jenny, träna lite dans och göra henne sällskap när hon solar solarium ;p

Ha det bra!
Pusshej <3



Jenny den fina <3



Jenny & Erik som leker paparazzi ;)

Halv-klart iallafall ;)

Hej hej :)

Nu har jag ju iallafall fixat lite bloggen, men ska prova lite annat skit också ;)
Men jag måsta dra till skolan nu, har bara två lektioner, slutar vid 2 ^^
Ses efter skolan!
Pusshej <3

Hej ^^

Godmorgon, godmorgon! :)

Vilken härlig dag!
Solen lyser och det ska bli varmt väder idag :)
Jag har ju sovmorgon idag, men vaknade ändå innan 7 imorse pga alla fiskmåsar som gör sig hemmastadda här utanför nu när det börjar bli vår, kanske inte så jättekul men lite mysigt ^^

Igår gjorde jag ju som sagt om Annas blogg och blev då jättesugen på att göra om min egen, så det har jag tänkt att pyssla lite med idag. Så ni får ursäkta röran som kommer vara här idag, ska prova lite nya grejer som jag inte gjort förrut så vi får se hur det blir, och då kan det också se lite knäppt ut ;)

Ska också fixa lite nya kategorier, vissa kommer kanske vara tomma ett tag men det är för att ge mig själv lite inspiration om vad jag kan blogga om och sådär :)

Snart kommer iallafall Anna hit och ska sitta här hos mig istället för i skolan tills vi börjar eftersom hon kommer ganska snart, hon bor lite längre ifrån än oss om man säger så...hehe.

Jaja, vi hörs senare..och som sagt, ursäkta röran ;D
Pusshej <3



Härligt, härligt!
Kör med mitt nya linne idag, samt ett par ljusa cheap monday-jeans.
Till det min skinnjacka, niiiice ^^

RSS 2.0