Mors dag!

Idag är det mors dag, så därför säger jag grattis till mamma :D
Älskar dig! <3

Så nödvändig skoldag...

Hej hej :)

Igår var det lite tjejkväll här.
Först åkte jag, Anna, Cassi, Jenny och Josse in till stan för att gå på marknadsafton.
Typ en massa affärer som ställer upp bord och säljer grejer billigt, så köpte lite underkläder :)
Sen var det även lite musik och så var det nån spring-grej för tjejer också så vi kollade lite på det.
Sen åkte vi hemåt till mig igen och umgicks, pluggade lite och sådär.

Runt halv 11drog Josse och Jenny hem till sig och då blev det lite galet här.
Jag, Anna & Cassandra fick nåt knäppt i huvudet och mer än så ska jag inte säga.
Det finns bilder på det hela men dom är nog inte så bra att visa upp på internet, hahaha xD
Det får förbli våran lilla hemlighet ;)

Igår var även sista kvällen man fick träffa Erik på hela sommaren, han har praktik dom sista veckorna så han åker hem till Blekinge redan idag och kommer inte tillbaka. Kommer sakna den "lilla" filuren, och nästa år kommer vi inte vara grannar heller, tråkigt :(

Aja, efter våran galna kväll igår så gick vi och la oss och sen gick jag upp imorse och tvättade (tro det eller ej!) vid 8 ungefär. Sen runt 10 gick jag och Jenny till skolan för att testa att prata lite i mikrofon till guide och informationstekniken...trodde vi ja! När vi kommer dit är vårt klassrum taget och vår lärare finns ingenstans. Då tänkte vi att vi skulle vara duktiga och göra nåt nödvändigt iallafall så vi gick upp till djurhuset och tänkte hantera lite av smådjuren eftersom vi har praktiskt prov nästa vecka...Då kommer vi dit, frågar en djurvårdare men då har treorna praktiskt prov då så det fick vi inte göra...

Så det var bara att knalla hemåt igen, var väl totalt en halvtimme i skolan xD
Men men, skönt ändå. Jenny kommer iallafall ner hit sen så ska vi göra klart ett arbete om cirkusdjur, så vi gör iallafall nånting istället för att bara slappa ;) Jag ska även plugga lite till ett prov som jag har senare i eftermiddag. Eftersom jag låste ut mig själv från rummet dagen innan provet skulle vart i tisdags så fick jag göra provet idag på omprovstiden istället eftersom jag inte hann plugga så mycket xD

Så runt 2 drar jag tillbaka till skolan och gör det, sen blir det hem och ta det lite lugnt, sen fixa i ordning sig och framåt kvällen blir det fest hos en kompis till Anna & Tess och då hänger jag & Jenny på ;)

Jaja, nu ska jag dra mig :)
Hörs senare!!
Pusshej <3

Shopping.

Nu var det nästan en vecka sen jag bloggade sist så jag kände att det var dags igen.
I helgen var jag på fest hos Tess, hon fyllde 18 i lördags så vi firade henne.
Det var en jättelyckad fest och mycket nytt folk så det var trevligt! :)

Nu i veckan har jag inte gjort alls mycket, mest tagit det lugnt och pluggat lite och sådär.
Det är så mycket i skolan nu i slutet. Det är ju ca 10 dagar kvar i skolan och på den tiden ska jag hinna med 2 prov, ett praktiskt prov, 3 arbeten och så 3 redovisningar av arbetena, så jag får ligga i hårt nu. Dock är det inte alltid så lätt när man bara blir mer och mer skoltrött, ska bli otroligt skönt med lov!!

Idag hade vi miljödag i skolan vilket betyder städning, inte så kul kan man tänka sig. Men det blir ju vad man gör det till och Cassandra och jag hade det riktigt kul framåt slutet ;) I början fick våran grupp städa datasalarna och därmed alla äckliga tangentbord... Skulle gissa på att det var 1 år sen de städades sist, alltså förra miljödagen... och med tanke på hur många som sitter där så kan ni ju tänka er att det var ganska äckligt ;) En massa hår o grejer, usch! Sen fick vi städa lite i bokförrådet och slänga lite, då skojade vi till det och Cassandra fick skjussa mig på vagnen vi hade böckerna på, det var roligt (a)



Sen vid lunch fick vi sluta, otroligt skönt! Så då umgicks jag lite med Anna o Jenny och sen så GICK vi ner till stan, den ni ;) Duktig man kände sig då alltså, haha :) På stan blev det lite härlig shopping, me like!

Jag inhandlade ett par jeans (behövdes verkligen, köpte mitt senaste jeanspar sommaren innan jag började ettan i gymnasiet!!!), ett par shorts, en typ tunika, armband och ett halsband....och så avslutade vi med en fika och handlade lite mat också ;)

Ikväll är det ännu mer plugg som gäller och imorgon blir det lite myskväll med tjejerna :)
På fredag ska jag kanske följa med Anna på födelsedagsfest hos en kille som var på Tess fest, även Jenny och Tess ska nog dit så det kan nog bli trevligt :)

Men men, nu ska jag vila ett tag innan plugget.
Ha det bra!
Pusshej <3

New Divide.

Den är helt otroligt underbar!
Jag älskar den <3

Man kan lyssna på den i några timmar på Linkin Parks hemsida, sen finns den att köpa på iTunes...måste ha den :O

Väntan....


New Divide

Hellou :)

Jag är fortfarande sjuk och mår allmänt skit men imorgon ska vi till Stockholm med den blivande Småföretagande B-gruppen så därför tänker jag gå till skolan då hur dåligt jag än mår, speciellt när vi ska få glass och McDonalds o grejer helt gratis ;)

Just nu är jag helt hyper, sitter och hoppar här framför datorn.
Anledningen? Jo, om ca 7 minuter släpps Linkin Parks nya låt "New Divide" som kommer vara med i den nya Transformers-filmen. Jag är egentligen jättetrött och vill sova men när ens favoritband släpper en ny låt så dissar man inte ;)

Haha, jaja, nu är det snart dags!
Hörs imorgon.
Pusshej <3

Men



Lätt bäst i Talang 2009 alltså ;D

Rock Me Amadeus ;D



Haha, låten är gryyym ;D

Sjuk :/

Hej hej.

Dansuppvisningen igår gick helt okej, jag fick tyvär köra par-grejen ensam men det var lugnt.
Dansade lite för fort på några ställen men men.

Sen efter genrepet igår så har jag iallafall mått skit och det är inte bättre idag.
Har blivit jätteförkyld och har lust att hugga av mig min nästa för tillfället ;)
Får se om jag orkar ta mig till skolan imorrn, har idrott och grejer då.
Vill ju iallafall vara frisk på tisdag för då ska vi åka upp till Stockholm och det får man ju inte missa.

Min högsta önskan nu är iallafall att ha en Ben & Jerrys: Strawberry Cheesecake bredvid mig xD
Skulle inte sitta helt fel...har iallafall lite vaniljglass i kylen, får väl hämta den istället :(
Aja, krya på mig ;)
Pusshej <3

Dansuppvisning.

Har inte bloggat så mycket på sistone för jag tycker inte det är så jättekul längre...
Men jag har ju twittern och bilddagboken också :)

Idag är det iallafall dansuppvisning som gäller, jag ska åka om en timme ungefär.
Jag var på genrep tidigare idag, vid 12 ungefär och då fick vi träna på scenen två ggr, jag var jättenervös innan men när jag väl dansade så gick det bättre än vad det har gjort på någon träning. Så därför är jag inte så jättenervös inför uppvisningen, känns som att det kommer gå ganska bra :)

Dock kommer vi nog bara vara 4 st på scenen.
Vi skulle varit 6 st men en var inte där på genrepet och en annan mådde jättedåligt för hon var sjuk så hon var osäker på om hon skulle vara med eller inte. Så vi får se :)

Jag har också börjat bli sjuk.
Har haft lite ont i halsen de senaste dagarna, sen kändes det lite värre när jag vaknade imorse och sen efter genrepet så mår jag skit. Direkt efter genrepet gjorde det jätteont när jag andades och sen jag kom tillbaka så har näsan runnit non-stop, jag nyser och hostar, men jag ska göra mitt bästa på dansen ändå, det är bättre att köra fullt ut eftersom det är ju bara under en liten stund. Hade det varit en hel träning hade jag nog tagit det lugnare.

Det bästa är att Josse ska med mig och sitta backstage, det var meningen att Anna som har varit i Motala sen igår skulle komma hit nu på eftermiddagen, men det blev lite försenat. Så därför ska Josse hänga med mig så hon inte behöver sitta ensam här :)

Sen ska vi möta upp Anna på stan och sen blir det köpa mat och åka hem och laga tacos.
Blir nog en mysig kväll!
Nej, nu ska jag fixa ordning mig lite.
Pusshej <3

AAAAH, MUUUUMS! :D

"New Divide" Trailer



Två favoriter tillsammans.
Linkin Park och Transformers.
Och hur snygg är inte Chester i den här videon, muuums <3

The Almost - Dirty and Left out



Låten i mitt liv just nu <3

Young dad.

Tjaa ^^

Kvällen hos Josse i fredags var lite upp och ner med för det mesta bra. Vissa blev lite väl fulla och sen stack folk och så kom det nytt folk osv. Men i helhet så var det hela en trevlig kväll, så tack Josefin och ni som var där <3

Det tråkiga är att nu har jag varit på fest 3 helger i rad, och man blir nästan lite beroende, det är så jäkla kul sålänge man umgås med trevligt folk som man trivs med. Och nästa helg så är det ingen fest, och det känns riktigt tråkigt faktiskt xD Men helgen efter det dock, då fyller underbara Tess år och då ska hon ha fest hemma hos sig, så det blir nog kul! :D

Aja, sov ju iallafall över hos Josse sen och sen umgicks jag med henne på morgonen och sen åkte jag med Anna bussen till Linköping, drog hem och käkade och kollade på TV. Sen umgicks jag med mamma resten av kvällen, pratade om allt möjligt och sen så tittade vi på "Maid in Manhattan", har glömt vad den heter på svenska ;p

Sen blev det läggdags och nu sitter jag här.
Åker tillbaka till Norrköping idag, men inte förrän senare i eftermiddag/kväll.
Den här veckan kommer iallafall inte bli lika stressig som förra, vi har "bara" svenskaprov och en inlämningsuppgift i Projekt och Företagande.

Sen på lördag är det dansuppvisning och som det ser ut nu så får jag vara med där utan Tess och Jenny, lite tråkigt men jag vill ju fortfarande vara med eftersom det är ju uppvisningen som är det roligaste när man går i dans! Kommer ju dock vara lite nervöst, får se om Jenny iallafall är med "backstage" så jag slipper åka dit ensam, vet inte ens vart det ligger? :P

Förövrigt så har jag hittat vad jag skulle vilja ha på mig på min födelsedag.
Klänningen skulle jag egentligen vilja ha i vitt men det känns som det passar bättre på någon som är lite brunbränd, vilket jag själv aldrig blir så då kände jag att svart kanske funkar bättre. Det blir inte jättedyrt heller, men vi får se. Kommer säkert hitta något mer jag vill ha innan det är dags ;p





Fast med tanke på att jag inte kan gå i högklackat..
så kanske jag får hitta några snygga ballerina eller liknande istället ;p


Bubbles - Rock The World

Haha, kommer ni ihåg Bubbles? ;)
Rock The World var iallafall min favoritlåt x)


Hemma från skolan.

Hej hej!

Kom precis hem från skolan.
Vi hade ju som sagt guidningen av alligatordammen på Tropicariet idag och jag tror det gick helt okej. Hoppas att jag får bra betyg, det får vi reda på nästa fredag. Mamma och pappa var även och tittade, tyvär träffade jag dom ingenting typ men mamma får jag ju iallafall träffa imorrn ;D

De vi skulle guida för delades iallafall upp i 3 olika grupper så det blev 3 olika guidningar för oss. Jag kände nog att första guidningen gick bäst, vilket var lite synd för det var inte den omgången som vår lärare eller mina föräldrar var och tittade, men förhoppningsvis gick det bra de andra gångerna också..

När vi sen skulle åka hem så fick vi åka värsta lyxbussen.
Jag, Jenny och Johanna satt med tre andra tjejer längst bak i bussen där det var en hel soffa, och alla säten och så var av skinn, sen fanns det mikro och kran och grejer där inne också. Skönt som fan var det iallafall ;) Men det förtjänade vi efter den tuffa guidningen...hehe ;D

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit.
Tror nog jag ska ta en liten tupplur (a) Eller så kanske jag städar istället, vi får se.
Sen blir det iallafall duscha, käka, kanske sola och fixa ordning oss tills ikväll och sen åker vi tillsammans till Motala! :) Blir nog en rolig kväll som alltid med mina tjejer <3

Aja, vi hörs!
Pusshej <3

Lite bilder från dagen.



Alligatordammen under åskvädret,
som tur var startade det inte under någon av guidningarna och det tackar vi för ;)




Alligatorn Mohammed, som förövrigt har varit med i Kent's video "Ingenting".




Våran härliga soffa med bord i bussen,
den gick liksom runt så på bilden är ett hörn och jag sitter på andra hörnet typ ;p




Turné bussen som vi kallade den ;)



Jenny! <3

Guidning i Tropicariumet.

Hej på er ^^

Har inte någon direkt lust att blogga nu för tiden, så ni får titta bdb och min ganska så nygjorda twitter istället ;) Där orkar jag uppdatera iallafall lite oftare :)

Veckan har iallafall bestått av ganska mycket skola och just nu är jag så skoltrött som det går att bli typ, men jag tar mig iallafall dit och gör vad som ska göras så det är ju tur. I tisdags hade vi prov som gick bättre än jag trodde, sen har vi haft lite läxor och arbeten och sådär och imorgon är det våran sista guidning som gäller, guidning på Tropicariumet. Jag, Johanna och Jenny kommer guida om alligatordammen och det är lite nervöst. Manuset är inte direkt svårt men det känns så kort, ska iallafall göra mitt bästa! Speciellt eftersom mammsi och pappsi kommer titta på också ;)

Idag i skolan fick vi ha lite Etologi-studie på fåglar som inte var sådär intressant, det enda fågeln jag studerade gjorde var att putsa sig och sova...inte så kul att titta på i en halvtimme? ;) Men men, sen fick vi även dissikera lite fågel och ärligt talat tyckte jag det var äckligare än när vi dissikerade gris.

Jaja, efter skolan imorgon är det äntligen helg igen, ska bli skönt och jag längtar så mycket till sommarlovet just nu. Bara kunna ta det lugnt, sova ordentligt, umgås med alla underbara vänner dygnet runt...sen så fyller jag ju 18 också, GREEEAT! :D

Imorgon ska jag iallafall till Josse och umgås med lite trevligt folk!
Det ska bli trevligt och bilder kommer väl upp här eller bdb sen.
Nu ska jag läsa igenom manuset lite till och sen soooova!
Förövrigt har jag nog fått en vagel vid ögat, gör ont som fan :(

Pusshej <3



Dags för dissikering och jag är pepp ;)

Jag vill vinna Twilight-kalendern ^^

Hej hej!

Just nu pågår det en tävling på The Twilights Series blogg och man kan vinna en Twilight-kalender, en kalender som jag länge gått och suktat efter men som jag inte känner att jag har råd med tyvär :/ Och självklart så är jag som alltid ute i sista sekund, tävlingen skulle avslutas idag runt 9 tror jag x)

Iallafall, svaret på frågan är att hans ögon var gröna innan han blev vampyr :)
Min motivering till varför jag vill vinna kalendern är dels för att jag som jag sa innan har gått och suktat efter den så länge men inte riktigt har råd, sen är det ju en Twilight-kalender, vem vill INTE ha det? :D Sen skulle det vara väl behövligt för mig till nästa skoltermin för jag har ingen koll alls på vad som händer i skolan och skulle verkligen behöva en kalender, min är helt borta :/

Men det känns onödigt att skaffa en nu när det är så kort tid kvar på skolan, men en till nästa termin behövs ju fortfarande, och att ha koll på skolan är ju alltid viktigt...och att samtidigt få se fina bilder från Twilight skulle nog göra att jag skulle ha ännu mera koll... (a)

Aja, iallafall så vill jag väldigt gärna vinna, jag är riktigt dålig på att komma på motiveringar så jag vill vinna helt enkelt för att Twilight är en helt underbar saga :)

STCC-premiär!

Hej och Hallå :)

Kom för ett tag sen hem efter att ha varit i Mantorp och kollat på STCC sen klockan 9 imorse ungefär.
Det var lika roligt som alltid och jag trivs alltid så bra när jag är där. Jag älskar att kolla på racing helt enkelt.
Stå vid stängslet och känna vinden ta tag i håret när alla bilarna susar förbi en för att sedan känna den härliga doften av bränt gummi och liknande. Haha, jag vet att jag är knäpp men jag älskar det!! Ibland önskar man att man hade pluggat samma som Jimmy och blivit mekaniker eller nåt och få känna den känslan varje dag ^^

Tror dock inte att jag hade lyckats lika bra som Jimmy så det är nog tur att jag läser djurvård, passar nog mig lite bättre x) Aja, det har iallafall varit en härlig dag...förutom att med tanke på det otroliga härliga och varma vädret idag så har jag bränt halva armarna och 1/3 av fötterna ungefär, inte lika härligt :/ Ont gör det...och kliar gör det också.

Har dessutom fått en massa fräknar i hela ansiktet vilket jag INTE gillar.
Att ha lite fräknar runt näsan och sådär tycker jag bara är fräscht och gulligt, men när man får fräknar på hakan, runt munnen, i pannan och dessutom på exempelvis knän och armar, då är det inte enligt mig lika gulligt längre, uch :(

Men men, tog en hel del bilder idag också men ska ladda över dom imorrn så ni får vänta till dess.
Ska väl säga Grattis till Viktor också som kom trea i båda loppen i privat-cupen.
Så han fick väl två pokaler tror jag iallafall, grattis grattis! :)

Nu ska jag lägga mig och glo på tv eller nåt liknande, blir en lugn kväll.
Och imorgon MÅSTE jag plugga...annars får jag slå mig själv eller nåt.
Aja, ha det bra allihop!
Pusshej <3

Muuuums :D



Kolla in vad jag kom hem och hittade på spishyllan? :D
Min efterlängtade Twilight-dvd <3
Trodde min beställning hade försvunnit eller nåt för hade inte hört nåt om det.
Och nu stog den däääär, tror jag är skyldig pappa en liten slant nu också ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, använde Dust It i håret igår och det blir så fettigt dagen efter tyvär, men snygg blir man ju så jag ska inte klaga ^^ Sen ska jag kolla in extramaterialet på Twilight och vänta på att pappa kommer hem, är helt ensam nu men han skulle komma framåt dagen någon gång. Får väl fixa ordning några pilsnerkorvar till mig själv också och käka, smaskigt ^^

Förövrigt så hade jag jätteroligt igår, så jag vill först och främst tacka Emma för att vi fick komma och så alla andra som man träffade under kvällen! :) Får se om jag lägger upp lite bilder i bloggen sen, ska dock inte ladda över bilderna förrän på Söndag så det blir då isåfall. Blev iallafall skapligt fler bilder igår än vad det blev på festen förra helgen, trevligt :)

Aja, vi hörs senare gott folk!
Btw, håll tummarna för att dagens väder stannar till imorgon för då ska jag vara ute näst intill hela dagen och titta på STCC, wohoooo, me like ^^ Får ju även träffa brorsan också, måste faktiskt erkänna att jag saknar honom lite, vi får ta en bror och syster-helg snart, det är alltid trevligt :)

Men men, pusshej! <3

RSS 2.0